It is currently Thu Jan 18, 2018 6:24 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: missing porsche
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 4:26 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 29, 2010 5:05 am
Posts: 254
i went on to the spinner last night, and there were some errorswith the porsche, and it ended up crashing rf on me. last time i looked at it, everything was there, and working good. i did a straight 1.6 install, nothing was adjusted.

_________________
Nathan


:nana: :monitor: :nanadance:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: missing porsche
PostPosted: Wed Jan 04, 2012 7:59 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 01, 2012 8:22 am
Posts: 2
Wasn't me, I never touched it! :dunno:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: missing porsche
PostPosted: Thu Jan 05, 2012 11:28 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 29, 2010 5:05 am
Posts: 254
i reinstalled the mod, same problem

_________________
Nathan


:nana: :monitor: :nanadance:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: missing porsche
PostPosted: Fri Jan 06, 2012 2:01 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Jan 12, 2010 3:44 pm
Posts: 233
Uninstall all previous versions

_________________
»» jan kohl ««
= http://www.theuspits.com =
racing realism for the pc


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: missing porsche
PostPosted: Fri Jan 06, 2012 2:04 am 
Offline

Joined: Mon Nov 29, 2010 5:05 am
Posts: 254
i did. still no luck

_________________
Nathan


:nana: :monitor: :nanadance:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: missing porsche
PostPosted: Fri Jan 06, 2012 2:24 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Jan 12, 2010 3:44 pm
Posts: 233
Try re-downloading and re-installing. What are the errors?

Cheers!

_________________
»» jan kohl ««
= http://www.theuspits.com =
racing realism for the pc


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: missing porsche
PostPosted: Fri Jan 06, 2012 2:34 am 
Offline

Joined: Mon Nov 29, 2010 5:05 am
Posts: 254
it didn't say anything. it just froze the game, & when i hit alt/tab then again, it wouldn't go back in

_________________
Nathan


:nana: :monitor: :nanadance:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: missing porsche
PostPosted: Fri Jan 06, 2012 2:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jan 12, 2010 8:22 pm
Posts: 230
Location: Warroad MN
Run it in "Windowed" mod with a lower resolution via the video setup config., and then you will see what the error message is...

_________________
"Drive it like your Daddy owns it...."


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: missing porsche
PostPosted: Fri Jan 06, 2012 3:09 am 
Offline

Joined: Mon Nov 29, 2010 5:05 am
Posts: 254
found the culprits:

gMotor2 error

error loading texture PSH_RIM for material WCRIMS

_________________________________________________________________________

gMotor2 error

error loading global material WCRIMS

They appear in that order

_________________
Nathan


:nana: :monitor: :nanadance:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: missing porsche
PostPosted: Fri Jan 06, 2012 11:02 am 
Offline

Joined: Fri Jan 06, 2012 8:01 am
Posts: 4
I have the same issue as well.

I have tried reinstalling the mod, installed it on a fresh install of rfactor lite with no other mods, re dowloaded the mod and installed again. :banghead:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group